Dia 4: Mercat de Bac Ha

El tren arriba a La Cai a les 6:15. Sortim i ens trobem a la nostra guia esperant-nos. És de la ètnia Dzao, una ètnia de les muntanyes.

Ens porta a esmorzar a un bar abans de marxar, i tot seguit pugem en un 4x4 que ens portarà al mercat setmanal dels diumenges de Bac Ha.

Durant el camí la guia ens explica tot de curiositats de la regió i del mercat que anem a veure.

Després de dues hores de camí, arribem a Bac Ha. Hi ha molta gent al mercat. És el més important de la zona, i totes les dones dels poblats veins van a fer la compra setmanal mentre els marits les esperen al bar tot prenent alguna cosa.



Al mercat hi ha de tot, búfalos, gossos, galls i tot tipus d'animals, i a la part de dalt hi venen roba i teixits. Fins i tot hi ha gent que talla cabells al mig del mercat!

Comprem dos cobrellits en una botigueta. Regatajant una mica, ens costa 900.000 dongs, uns 36€. Després de les compres i de donar un parell de voltes pel mercat, anem a dinar a un restaurant del poble.



Ben dinat, visitem una casa d'un poblat de la zona i tornem al cotxe per anar a Lao Cai, on pararem un moment per veure la frontera xina, abans de seguir cap a Sa Pa.

Quan arribem a Sa Pa, ens dirigim a l'oficina de Handspan i ens diuen que l'hotel que teniem encarregat està tot plè, però com que es culpa seva, ens en donen un de millor, pagant el mateix. Es diu Chau Long Hotel i es bastant de luxe, tenim banyera i tot!

Després d'una bona dutxa anem a sopar per Sa Pa i tornem a l'hotel per anar a dormir.

0 comentaris: