Dia 16: Delta del Mekong

A les 7 del matí anem al Sinh Cafe a esmorzar i després agafem l'autobús que fa el tour de 2 dies pel riu Mekong i acaba a Phnom Penh.

Arribem al poble de Cai Be, ja dins del delta del Mekong i agafem una barca. El riu es com un poble, la gent hi viu e cases, va amunt i avall en barquetes i fins i tot hi ha gent que ven coses.



Fem un recorregut pels canals del riu fins a arribar a un "port" on baixem i entrem en una botiga on ens ensenyen com fan caramels de coco, paper d'arròs, etc.

Caminant pel poble, arribem a una altra botiga on ens ensenyen com fan una espècie de turrons d'arròs. Ens ho deixen provar i ens agrada força.

Tornem a pujar a la barca i anem a una illa del riu a dinar. Per cert, el menjar és bastant soso...Ens donen una sopa de verduretes que ningú es menja...



Ben dinat, després de sentir cants tradicionals del Mekong, al mateix lloc on havíem dinat, pugem a la barca i anem fins a Vinh Long, on tornem a l'autobús que ens dura cap a l'hotel. El viatge és llarg. Dura unes 3 hores i mitja, i pel camí parem al poble de Long Xuyen per atravessar el Mekong a bord d'un ferri.

A les 6 de la tarda arribem a Chau Doc, on tenim l'hotel. Pugem a l'habitació i sense perdre temps anem a sopar a un lloc que ens ha recomanat el guia. De fet només hi ha doss restaurants a Chau Doc, per tant no hi ha molt a triar...

El restaurant és molt curiós, està ple de mosquits i les parets estan plagades de llangardaixos! Tot i això, decidim quedar-nos. Si aquest és el que recomana el guia, i fins i tot la Lonely Planet, com deu ser l'altre restaurant del poble??

0 comentaris: