Dia 21: Tornada (1a Part)

Avui és l'últim dia de viatge. Ens llevem aviat per estar a punts a les 7:30. Paguem el compte de l'hotel i anem en tuc tuc cap a l'aeroport.

Ens despedim del tuctuquero i anem a facturar la motxilla de la roba bruta.

Amb els bitllets a punt anem a control de passaports i... Sorpresa!! Hem de pagar 25$ per cap per poder sortir del país! En fi...

Abonem els cèntims i passem cap al control de líquids, etc. i anem a fer temps fins a l'hora de pujar a l'avió. Aprofitem per intentar organitzar una mica el dia que volem passar a Bangkok, pero aprofitar la escala que tenim.

Aterrem a Bangkok. El vol és molt curte. Passem per immigració i esperem la motxilla que hem facturat. Quan ja la tenim anem a buscar la consigna per poder anar més lleugers a veure la ciutat.

Ho deixem tot i anem a buscar el bus, ja que la guia no recomana els taxis perque timen als turistes... Un senyor de l'aeroport ens diu que no hi ha cap bus que ens porti al Grand Palace ni al buda, que és molt millor un taxi i que ell ens en busca un. Mala pinta... Li diem que ens ho pensem i anem al punt d'informació a veure que ens recomanen ells.

Ens diuen que millor el bus i que un cop allà agafem un taxi cap al Grand Palace. Ens diu el número de bus i l'anem a buscar, però quan som a prop de la parada un altra senyor de l'aeroport ens diu que no, que el bus triga dues hores i mitja per anar i el mateix per tornar! Que fort! Diu que millor agafem un taxi que molt amablement ell ens busca... Nooo! Estem una mica atabalats i no tenim ganes d'estar patint per si ens timen o no. El viatge ha sortit perfecte fins ara i no volem espatllar-ho al final. Decidim que ens quedem fent temps a l'aeroport, ja farem alguna cosa per distreure'ns.

Anem al tercer pis, on hi ha les botiguetes i els restaurants. Els mirem tots i en triem un per dinar. Quan acabem la Maria va a un saló de bellesa on fan la manicura i pedicura per 300 bahts, uns 6 euros.

Sortim del saló i anem a fer una volta. Recollim les maletes de la consigna i anem al quart pis a buscar la porta de facturació. Aprofitem per comprar un costurer per cosi la nansa del bolso de Sa Pa que s'havia trencat (pel sobrepès dels regals que la Maria ha comprat...)

Doncs ara si, facturem un altre cop la motxilla de la roba bruta i anem a control de passaports. Fem temps pel Duty Free. Ja és hora d'embarcar. L'avió no és tant maco ni tant còmode com el de l'anada. A veure si podem dormir una mica durant la nit...

0 comentaris: