Dia 7: Ha Noi

El tren arriba a Ha Noi a les 5:30 del matí. D'aquí uns dies tenim previst anar a Hué, així que, aprofitant que estem a l'estació, intentem comprar els bitllets de tren per anar a Hué però la guixeta per "estrangers" encara no està oberta. Decidim comprar-los en una agència.

Agafem un taxi per anar al centre de Ha Noi amb la parella asturiana del tren i Ens costa 1$ per persona.

Baixem del taxi al llac Hoan Kiem i quedem bocabadats. Una multitud de vietnamites estan fent footing i aeròbic (amb música i monitors inclosos) pels voltants del llac. És impressionant! Fins a les 6 no trobem cap bar obert. Quan en trobem un, hi entrem i esmorzem pa amb melmelada, tot i que encara tenim símptomes de "resaquilla"...

Ens despedim dels asturians i anem cap a l'hotel. Encara no podem fer el check-in, es molt d'hora, però deixem les motxilles i ens donen un mapa de la ciutat.

Sense perdre temps anem cap al Masuleu Ho Chi Minh, on passem un munt de controls i de passadíssos coberts amb tendalls.



Quan estem a punt d'entrar un militar ens fa un "firmes" i ens acompanya cap a la tomba d'en Ho.

A dins fa un fred que pela, i després de pujar les escales entrem al recinte on hi haen Ho Chi Minh embalsamat. Ens dona la sensació que es un nino de cera enlloc d'un home...

En sortint anem a visitar la seva casa i els cotxes que tenia. Fa moltíssima calor i ens asseiem en una terrasseta a pendre un tè gelat!

Continuem el camí i ens trobem amb la Pagoda d'un Únic Pilar. És impressionant, ens agrada moltíssim! Ens asseiem en un banc per beure un altre tè i menjar un parell de plàtans.



Recuperem forces i ens encaminem cap al Temple de la Literatura. Paguem l'entrada i entrem a un recinte impressionantment bonic. Fa moltíssima calor però val la pena.

A través de varies portes vas accedint a nous patis amb temples, tortugues, altars... és molt bonic.



En sortint anem cap a l'hotel per fer el check-in però ens diuen que ens canvien d'hotel perque uns altres clients volien estar-hi una nit més.

Sortim guanyant amb el canvi. L'altre hotel està just al centre, es diu Democracy Hotel i està al costat del llac.

Deixem les maletes i anem a fer quatre coses que teniem pendents, canviem centims al banc, anem a Ocean Tours a confirmar e viatge del dia següent a Ha Long i a comprar els bitllets de tren a Hué i finalment comprem les entrades al Teatre dels Titelles per l'espectacle d'aquesta nit.

Dinem al Tamarind Cafe i tornem a l'hotel a fer una migdiada. Estem esgotats!

Ens llevem i passejem una mica pel Ha Noi nocturn fins que arribal'hora dels titelles. L'espectacle ens agrada moltíssim! Els actors, amagats rera una cortina, fan moure els titelles mentre una una banda toca música tradicional tot representant una història.

A l'acabar l'espectacle anem cap a l'hotel a dormir...

0 comentaris: