Dia 9: Ha Long (1a Part)

Quina sort! Quan arribem a l'agència ens diuen que els vaixells ja estan a punt i que podem anar a Ha Long!

Després de 3 hores llargues de carretera arribem al port de la ciutat de Ha Long. Ens fan pujar a una barqueta petita anomenada "Tender to Victory" que ens portarà cap al vaixell, el "Victory". És preciós! És un "junk" xinès amb veles.

A pujar, ens donen una copa de benvinguda, i després d'explicar-nos el planning de navegació, ens donen les claus del camarot. L'habitació també és preciosa. Fins i tot hi ha dutxa amb hidromassatge!



Cap a dos quarts de dues ens serveixen el dinar mentre el caiptà comença a navegar per la bahía de Ha Long. El dinar consisteix bàsicament en marisc i peix local. Està boníssim. Mentgre dinem anem passant pel mig de les illes...

Quan acabem de dinar, tenim temps per fer algunes fotos abans de baixar per visitar Sung Sot, una espectacular cova dins una illa.



Després de la visita, ens porten fins a una altra illa on hi ha una platja. Ens hi banyem, però hem d'anar amb molt de compte perque el mar està plè de meduses.

Tornem al vaixell, ens dutxem i anem a sopar, que torna a estar molt bo. Ben sopat donem una volta pel vaixell i anem cap al camarot a descansar una mica i a dormir.

0 comentaris: